گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند وزیر انرژی آمریکا: راه طولانی تا رسیدن به توافق با ایران باقی مانده است

پیش‌نویس بیانیه پایانی نشست گروه ۷ با محوریت ایران، غزه، سوریه و اوکراین

کشور‌های عضو گروه ۷ امروز (جمعه) در پیش‌نویس بیانیه پایانی خود بر ضرورت تقویت توافق امنیتی با هدف تضمین یک آتش‌بس بین اوکراین و روسیه تاکید کردند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۱ - ۲۴ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 14
کد خبر: ۲۷۳۵۶۴

به گزارش راهبرد معاصر، بر اساس پیش نویس بیانیه نهایی، کشور‌های گروه ۷ امروز (جمعه) بر نیاز به «توافق‌های امنیتی» قوی برای اطمینان از آتش‌بس میان اوکراین و روسیه تاکید کردند و به مسکو هشدار دادند که در موافقت با آتش‌بس از کی‌یف پیروی کند یا با تحریم‌های بیشتر روبه‌رو شود. همچنین در پیش نویس بیانیه پایانی نشست وزرای خارجه G ۷ آمده است: تحریم‌های روسیه ممکن است شامل محدودیت‌هایی بر قیمت نفت باشد.

پیش نویس بیانیه پایانی نشست وزرای خارجه G ۷ افزود: ما خواستار تضمین‌های امنیتی برای کمک به اوکراین برای دفاع از خود هستیم.

به نقل از خبرگزاری رویترز، در پیش‌نویس نهایی بیانیه، کشور‌های گروه ۷ متشکل از انگلیس، کانادا، فرانسه، آلمان، ایتالیا، ژاپن و ایالات متحده، اعلام کردند: «اعضای گروه ۷ از روسیه خواستند با توافق با آتش‌بس در شرایط مساوی و اجرای کامل آن، همراه شود.»

مقام‌های مطلع نیز اعلام کردند این پیش‌نویس که توسط دیپلمات‌های ارشد تایید شده است، همچنان به چراغ سبز وزیران خارجی شرکت کننده در این نشست نیاز دارد.

آنها همچنین در این بیانیه تاکید کردند که هر آتش‌بسی باید مورد احترام قرار گیرد و بر نیاز به توافق‌های امنیتی قوی و معتبر برای اطمینان از اینکه اوکراین می‌تواند در برابر هرگونه تجاوز مجدد بازدارنده عمل و دفاع کند، تاکید کردند.

گروه ۷ تشدید خشونت‌های اخیر در مناطق ساحل سوریه را به شدت محکوم کرد و خواستار حمایت از غیرنظامیان و پاسخگویی عاملان جنایات شد.

در پیش‌نویس بیانیه پایانی نشست وزرای خارجه G ۷ از بحث ازسرگیری کمک به غزه و آتش‌بس دائمی حمایت شد.

در ادامه پیش نویس بیانیه پایانی نشست وزرای خارجه گروه ۷ در موضعی مغرضانه و بی‌اساس آمده است: ایران باید تنش زدایی کند و دیپلماسی را انتخاب کند. هرگز نمی‌توان به ایران اجازه ساخت و داشتن سلاح هسته‌ای را داد./ ایسنا 

کلمات کلیدی: بیانیه ایران
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار